Bijdrager site logo

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen aan Bijdrager.nl. Staat jou vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoelang gaan een website mee?

Dat is een makkelijke vraag waarop geen eenduidig antwoord te geven is. De online wereld veranderd namelijk snel. Wel kunnen we een schatting geven. Wanneer een website wordt bijgehouden en de gevraagde updates op tijd worden uitgevoerd, dan zal het bij de gemiddelde website 3 tot 5 jaar duren voordat er een grote aanpassing moet worden gedaan.

Wat kost het om een website te laten maken?

Omdat er heel veel verschil zit tussen de ene of de andere website is het niet mogelijk om er 1 getal aan te hangen. Het hangt heel erg af van de opties die de klant wil, de grootte van de website en de technische functies die moeten worden ingebouwd. Een eenvoudige website begint vanaf 899,- en de meest eenvoudige website met webwinkel vanaf 1999,- excl. btw.

Werkzaamheden aan de website na oplevering gaan op uurbasis tarief. Hoeveel is dit?

Wij hebben een uurtarief voor werkzaamheden aan de website achteraf van € 55,- excl. btw. Met een toeslag van 50% voor werkzaamheden die binnen 24u uitgevoerd dienen te worden.

Wat houdt het onderhoudscontract in?

De prijs van het onderhoudscontract is afhankelijk van de grootte van de website en of er wel/niet een webwinkel aanwezig is.

Ter indicatie:
Bij een eenvoudige website zonder webwinkel controleren we v.a. 27,50 per maand (excl. btw) 1x per maand of de website en plugins nog up-to-date zijn.
Bij afname van dit contract zijn eventuele aanpassingen aan de site vanwege het niet meer goed functioneren van een plugin, gedurende 2 jaar voor onze rekening.

Factureren van dit onderhoudscontract kan per maand, kwartaal of per jaar.

Ik wil mijn website zelf bijhouden, kan dat?

Zeker! Daar zijn echter wel enige risico’s aan verbonden.

Tussentijdse wijzigingen aan de website (installatie plugins, wijzigingen WordPress bestanden, thema) door de opdrachtgever zijn voor risico van de opdrachtgever. Meerwerk na een update door deze wijzigingen komen voor rekening van de opdrachtgever en vallen buiten het onderhoudcontract.