Over ons

Over ons… Hi, dit is Bijdrager

Wil jij een website laten maken in Woerden, Gouda, Amsterdam of Madrid? Bij Bijdrager ben je aan het juiste adres voor een digitale ervaring die net zo uniek is als jouw bedrijf. Laten we samen het web een stukje mooier maken!

Wie zit er achter Bijdrager?

Ik ben Hennie, de oprichter van Bijdrager. Bijdrager run ik met veel plezier! Het maakt mij elke keer weer blij dat ondernemers en stichtingen in binnen- en buitenland vertrouwen hebben in Bijdrager.

Het meewerken aan een oplossing voor een digitale uitdaging blijft het leukste om te doen.

Naast mijn zakelijke werkzaamheden ben ik graag buiten in de (moes)tuin of bij de eenden. Ook ga ik graag op avontuur in binnen of buitenland.

Over ons, Bijdrager Woerden, website woerden

Over de avonturen van de eenden zijn boeken vol te schrijven. Die maken zoveel mee! Dat is alleen misschien wat ambitieus.

Als lid van de Nederlandse Vereniging voor gedomesticeerde watervogelfokkers help ik in mijn vrije tijd met het herontwikkelen en beheren van de website. Met hulp van ervaren eenden en ganzenhouders werken we samen om de grote hoeveelheid kennis die er over de verschillende rassen is, niet verloren te laten gaan. De informatie wordt voortdurend aangevuld. Ik nodig je dan ook uit om een kijkje te nemen op watervogels.com

Wat doet Bijdrager?

Websites maken die werken!

Vanuit Woerden, midden in het Groene hart, verzorgt Bijdrager sinds 2018 de online presentatie voor bedrijven en zelfstandigen in heel Nederland en daarbuiten.

Naast het ontwikkelen van websites en webshops ondersteunt Bijdrager ook bij het onderhoud ervan en kun je Bijdrager inschakelen om acuut technische problemen op te lossen.

Vrijwel alle websites die Bijdrager maakt en onderhoud zijn gebaseerd op WordPress.

Daarnaast kun je bij Bijdrager terecht voor SEO strategiebepaling en daarna uiteraard uitvoering.

Teamwork

Bijdrager heeft veel kennis en vaardigheden in huis. Maar een website of webshop maken blijft teamwork.

Een website maken gaat altijd samen met de opdrachtgever. En daarnaast heeft Bijdrager voor diverse specialistische zaken een goed samenwerkingsverband met andere ondernemingen.

Voor wie?

De opdrachtgevers van Bijdrager zijn heel divers. Van interieur bouwer tot interim directeur. Van stukadoor tot kunstenaar. Van geschiedkundige vereniging tot internationale speler in de industrie. Van audio specialist tot restauranthouder. Van leefstijl coach tot interieur en kunst adviseur. Van schoonmaak webshop tot kunstgalerie.

Ben je opzoek naar een nieuwe website in Woerden of ver daar buiten?
Bel of mail je plan, dan gaan we er iets moois van maken!