Je nieuwe website laten maken

Bijdrager zorgt voor een unieke website met of zonder webshop voor je bedrijf of project. De website is je online visitekaartje en daardoor onmisbaar bij het aantrekken en behouden van klanten. Om deze unieke aanpak te garanderen werken we niet met standaard thema’s maar biedt Bijdrager diverse custom mogelijkheden qua style en functionaliteiten. Hierdoor is de website perfect afgestemd op je specifieke behoeften en doelstellingen.

ik heb geen zin om alles te lezen, ik wil graag iemand spreken

Redenen om je website te vernieuwen.

Een nieuwe website laten maken besluit brengt heel wat met zich mee. Je moet nadenken over de inhoud, de opzet, het beeldmateriaal en wat je er mee wil bereiken. Heel begrijpelijk dus dat je hier tegenop ziet. Waarschijnlijk heb je het ook al heel druk met de rest van je werk en privé leven.

Bijdrager kan de meeste van deze taken uit handen nemen. Maar je hebt helemaal gelijk. Het laten maken van een website gaat niet helemaal zonder inzet van jou kant. Hieronder vind je een aantal redenen waarom het vernieuwen van je website toch een goed idee is.

  1. De huidige website is verouderd: Wanneer je website er gedateerd uitziet kan dit bij bezoekers de indruk geven dat je op andere gebieden de boel ook laat versloffen. Het is een goed idee om, uiteraard binnen de stijlkenmerken van je merk, je website af en toe een opfrisbeurt te geven. Soms is het voldoende om de kleuren of enkele afbeeldingen aan te passen. Andere keren zijn er rigoureuzere maatregelen nodig.
  2. Je doelgroep is veranderd: Wanneer je doelgroep veranderd is het belangrijk om te kijken of de huidige website de nieuwe doelgroep nog bedient. Een website voor kinderen is anders dan een website voor volwassenen. En wanneer je van een mainstream naar een exclusief product aanbod verschuift is er ook een andere website nodig.
  3. Nieuwe functies nodig: Wanneer je eerst een informatieve website had en nu producten gaat verkopen. Dan zijn er nieuwe functionaliteiten binnen de website nodig. Het is dan een goed moment om ook de rest van de website te herzien.
  4. Concurrentievoordeel: Stilstand is achteruitgang wordt gezegd. Een verouderde website geeft de bezoeker mogelijk minder vertrouwen. Ook kan je, door je website aan te passen, je blijven onderscheiden van je concurenten.
  5. Responsiviteit: al is het percentage afhankelijk van de branche waarin je je bevind. Websites worden tegenwoordig niet alleen meer op een desktop bekeken. Mobiele apparaten zoals telefoons en tablets worden ook veel gebruikt. Als je website daar niet op functioneert dan verlies je potentieel klanten. De doelgroep die op een mobiel internet gebruikt groeit nog steeds.
  6. Gebruiksvriendelijkheid: Wanneer het voor mensen heel erg ingewikkeld is om door de website te navigeren dan kan het zijn dat ze naar een ander gaan. Hoe eenvoudiger en sneller de navigatie, hoe beter het voor de conversie is. In 2024 wordt dit ook een belangrijk punt voor SEO.
  7. De website is traag: Een trage website betekend een groot voortijdig verlies van bezoekers. Denk maar eens even na. Als je zelf op een website terecht komt die traag laad. Hoelang wacht je dan voordat je de website weg klikt?
  8. SEO: Lees hier meer

Website laten maken door Bijdrager

Wordpress website laten maken

Bijna alle websites die Bijdrager maakt zijn gebaseerd op Wordpress. Dit is een bewuste keuze. De online wereld veranderd snel, en om te zorgen dat een website optimaal functioneert moet je deze veranderingen op de voet volgen. WordPress heeft alleen al op de afdeling veiligheid ruim 50 mensen werken. Van die kennis maken we graag gebruik.

De ene WordPress site is echter de andere niet. Een website laten maken gratis uitvoeren is niet mogelijk. Er wordt namelijk tijd & kennis ingestopt. Je kunt wel een gratis WordPress site maken bij wordpress.org. Of goedkoop een website laten maken door een thema kopen en met behulp van een page builder als Elementor, WPBakery of Beaver builder de website opbouwen en vullen.

Zo werkt het bij Bijdrager niet. Een professionele website laten maken gaat over meer dan een standaard template. Een WordPress website wordt op maat gemaakt en er wordt geen gebruik gemaakt van bovenstaande page builders. De voor- en nadelen hiervan leggen we je graag uit.

Nieuwe website of toch de oude aanpassen?

Een nieuwe website laten maken vraagt naast een tijdsinvestering ook een financiële investering.
Bijdrager denkt graag met je mee of de oude website nog voldoet, met een paar kleine aanpassingen weer kan voldoen, of dat een nieuwe website laten maken een betere keuze is. laten we afspreken