Website ontwerp en realisatie

Website, Huisstijl, SEO

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk.
Elke website is dan ook uniek. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de behoefte van de klant. Omdat we ook rekening houden met de regels van SEO en een huisstijl kunnen ontwikkelen, bieden we een compleet pakket voor zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever.

Een bijkomend voordeel is de flexibiliteit. Uitbreiden van uw website blijft op deze manier altijd mogelijk, ook het doorvoeren van kleine of grote aanpassingen achteraf.

Alles onder één dak

Doordat u bij ons één aanspreekpunt heeft voor de website maar ook voor hosting of andere design gerelateerde zaken, kunt u zich richten op uw eigen onderneming.
Zowel het ontwerpen en bouwen van de website, het onderhoud aan de website en de eventueel gewenste marketing kunnen wij aanbieden. Op deze manier leveren wij een compleet pakket.


De Kosten

De kosten voor het bouwen van de website zijn een-malig. Vooraf ontvangt u een offerte met een vast aantal werkzaamheden voor een vaste prijs. Wanneer er meerkosten moeten worden gemaakt dan wordt dit altijd eerst met u besproken.

Eventuele werkzaamheden aan de website na oplevering worden op uurbasis gefactureerd. U kunt hierbij denken aan het maken van een extra pagina, het inbouwen van een gewenste functionaliteit of het updaten van de mediabestanden.

Betalen in termijnen is enkel mogelijk wanneer dit specifiek is afgesproken.

Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te nemen. Afhankelijk van de wensen controleren wij uw website dan bijvoorbeeld eens per maand op correcte functionering en of alles nog up-to-date is. Ook kunt u ons uw webshop laten bijhouden.

Hostingkosten worden jaarlijks gefactureerd.

Bereikbaarheid en openingstijden

Waar kunt u Bijdrager vinden? Uiteraard Online!
Omdat vrijwel alle werkzaamheden online plaatsvinden is onze werkplek zeer flexibel. Daar maken we dan ook veel gebruik van.

Oké, we hebben ook een fysieke locatie.
Bijdrager is gevestigd in Woerden. Dat ligt lekker centraal in Nederland. Vanuit deze mooie stad bedienden we onder andere al klanten in Woerden, Amsterdam, Utrecht en Den Bosch.

Wij zijn veel onderweg en werken vaak op locatie. Voor een gesprek komen we dan ook graag naar u toe. Wij begrijpen dat een ondernemer niet alleen maar werkt tussen 09:00 uur en 17:00 uur,
daarom zijn we flexibel in onze openingstijden.

U kunt te alle tijde een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op