Portfolio

Hieronder staan een aantal projecten waar Bijdrager afgelopen jaar aan heeft gewerkt. Doordat er veel projecten lopen schiet het aanvullen van de portfolio pagina er nog wel eens bij in. Bijdrager is als vrijwilliger ook betrokken bij open monumenten dag.

Block Utrecht

Block Utrecht is al meer dan 40 jaar leverancier voor magazijninrichting en magazijnstellingen.

Layout

De website is uitgevoerd in de merkkleuren. De opzet van de website is zakelijk, fris en informatie duidelijk vindbaar.

Het doel van de website

Tonen van een overzicht van de verschillende oplossingen op het gebied van magazijninrichtingen waar Block Utrecht bekend om staat.

Voor de zoekmachines zijn er diverse landingspagina’s ingesteld

Sidewinder Jazz

Sidewinder Jazz is een Jazz duo uit Aberdeen.
De website is de vervanging van hun visite kaartje . Mensen kunnen een bookingsaanvraag doen en de data van de live optredens zijn er vinden.

Layout & Doel

De website is uitgevoerd diep paars met helder oranje. De oranje letters hebben een speels uiterlijk om het melodieuze van de muziek te laten doorklinken

Avanti Houtoven pizzeria

De website van Avanti Houtoven pizzeria is helemaal opnieuw opgebouwd. Het is voor klanten nu mogelijk om makkelijk het menu te bekijken op zowel mobiel als desktop. Ook is er een module ingebouwd om een reserveringsaanvraag te doen.

De website is uitgevoerd in de kleuren van de Italiaanse vlag. Het groen van de achtergrond is de groene kleur uit de Italiaanse vlag, vermengd met wit. De hoofdafbeeldingen hebben een Italiaanse vlag als schaduwrandje.