Websitebouwer gezocht?

Zoek je een websitebouwer met uitgebreide ervaring met SEO? Bij Bijdrager zit je op de goede plaats. Bijdrager maakt professionele websites , webshops en WebApps voor MKB (B2B en B2C), ZZP-ers en eenmanszaken, stichtingen en freelancers. Als website bouwer zorgt Bijdrager ervoor dat de web oplossing jouw bedrijf versterkt..
→ ik wil graag iemand spreken

Website bouwer gezocht!Enkele veel voorkomende redenen om een website bouwer te zoeken zijn:

  • Het bedrijf heeft een nieuwe huisstijl gekregen en de website past er niet meer bij.
  • Je hebt de wens voor nieuwe functies op de website, denk aan een webshop of een speciaal gedeelte met informatie voor de klant
  • Je klanten klagen dat ze dingen niet kunnen vinden op de website of dat er iets niet goed werkt.

Het is heel begrijpelijk dat je opziet tegen het werk wat bij het maken van een nieuwe website komt kijken.
Misschien heb je het zelf al geprobeerd en liep je vast in het proces, of is je huidige website bouwer gestopt en zoek je iemand die een en ander over neemt.

Bijdrager luistert graag naar jou verhaal

WordPress


Websitebouwer gezocht website bouwer gezocht

Bijdrager maakt websites met WordPress als basis. Daar is bewust voor gekozen om de volgende redenen. WordPress bestaat inmiddels al een hele tijd en is uitgegroeid tot een volwassen CMS. Doordat WordPress zo veel word gebruikt, is er ook veel kennis in huis. Alleen op de afdeling veiligheid werken al ruim 50 mensen. Van die kennis maken we graag gebruik.

Je kunt de ene WordPress site niet zomaar met de andere vergelijken. Zelf kan je een gratis website met beperkte mogelijkheden maken via wordpress.org. Een website bouwer kan een kant en klaar thema kopen en met behulp van een page builder als Elementor, WPBakery of Beaver builder de website opbouwen en vullen.

Bijdrager werkt anders. Een maatwerk WordPress website zonder eerder genoemde pagebuilders. De voor- en nadelen hiervan leggen we je in een persoonlijk gesprek graag uit.